Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelem az alábbi szabályozás szerint érvényes minden esetben, kivéve, ha Ön és a Rácz Tüzép Kft.  között létrejött egyéb szerződés ettől eltérően nem rendelkezik. 

A www.racztuzep.hu internetes áruházban Ön szabadon válogathat termékeink, szolgáltatásink között, ehhez semmilyen személyes adatát nem szükséges megadnia. Személyes adatait csak akkor szükséges megadnia, és azt is csak önként az Ön döntése alapján, ha rendszerünkbe regisztrál, illetve vásárol.  Amennyiben rendszeres időközönként hírlevet szeretne tőlünk kapni, abban az esetben a Hírlevél feliratkozásnál megadhatja e-mail címét. Ebben az esetben e-mail címét kizárólag a Rácz Tüzép Kft. használja fel, és kizárólag hírlevél küldés céljából. 

Amennyiben Ön nem kíván e-mailben semmilyen információt kapni a Rácz Tüzép Kft.-től, abban az esetben ezen igényét bármikor közölheti ügyfélszolgálatunk felé és kérésének megfelelően hírlevél listánkról eltávolítjuk az Ön által megadott e-mail címet.

Amennyiben további személyes adatait (név, lakcím, stb.) is el kívánja távolíttatni adatbázisunkból, azt is bármikor kérheti ügyfélszolgálatunktól és kérésének megfelelően ezen adatokat is eltávolítjuk.

Az Ön által a www.racztuzep.hu internetes áruházban önként megadott személyes adatokra a vásárlási tranzakciók lebonyolítása céljából van szükségünk. Az adatokat elektronikus formátumban tároljuk, azokkal nem élünk vissza, nem értékesítjük, adjuk bérbe harmadik személynek. A vásárlási tranzakciókban résztvevő felek a személyes adatoknak csak azon részéhez férhetnek hozzá, amely szükséges az Ön által megvásárolt termék vagy szolgáltatás teljesítéséhez. Minden a vásárlási tranzakciókban résztvevő Felet arra kötelezünk, hogy tartsa be a Rácz Tüzép Kft. által a vásárlói felé vállalt titoktartási és adatvédelmi szabályokat. Az Ön által megadott személyes adatokat csak abban az esetben kell kiadjuk harmadik személynek vagy félnek, ha minket arra törvény kötelez.

A webáruházban való regisztrációval Ön hozzájárul, hogy a személyes adatait (Név, Cégnév, szállítási és számlázási cím, telefonszám) továbbítjuk a szállítást végző és/vagy személyes átvételt biztosító cégnek.

Nem célunk, de üzletpolitikai megfontolások miatt előfordul, hogy egyéb internetes oldalakra vezető hivatkozásokat helyezünk el a www.racztuzep.hu oldalon. A felelősséget nem tudjuk, és nem is vállaljuk ezen internetes oldalak tartalmáért vagy titokvédelmi előírásaikért.

Az internetes oldal látogatások során használt sütiket ('cookies'), azaz kisméretű fájlokat, azért mentjük el az Ön által a látogatáshoz használt számítógépen, hogy Önt a következő látogatás során azonosítani tudjuk és így megkönnyítsük az oldalon történő böngészést.

A www.racztuzep.hu internetes áruház folyamatos fejlesztése, új termékek és szolgáltatások bevezetése a Rácz Tüzép Kft. fő célja. Ehhez fontos, hogy folyamatosan elemezzük az oldal látogatottsági adatait, amelyet az ingyenes hozzáférésű Google Analytics analitikai szoftver segítségével végzünk. Elemezzük például a látogatottsági adatokat, az oldalról történő visszafordulási adatokat, az oldal letöltések számát, a leggyakrabban látogatott oldalakat.

A Google Analytics rendszerben az Ön személyes adatai nem szerepelnek, sőt az egyes látogatókat sem tudjuk beazonosítani. A látogatás tényét és annak paramétereit elemezzük, de a látogató személye ismeretlen marad. Jelenleg nem gyűjtünk és elemzünk vásárlói szokásokra vonatkozó információkat, nem értékesítünk semmilyen formában szerverünkön tárolt napló file-okat, ügyféladatokat, vagy személyes információt senkinek, beleértve azokat, amelyek a www.racztuzep.hu oldalhoz hivatkozásokkal kapcsolódnak vagy azon hirdetnek.

A www.racztuzep.hu oldalon Ön által megadott személyes adatokat Ön bármikor módosíthatja, az oldalra történő belépés után az „Adataim” menüpont alatt. Amennyiben elfelejtette jelszavát, azt az oldalon történő jelzése („Elfelejtette jelszavát?”) alapján, az Ön által a regisztráció során megadott e-mail címre újra elküldjük Önnek.

A Rácz Tüzép Kft. fenntartja a jogot, hogy az itt közzétett szabályzatot bármikor módosítsa, de kötelezi magát, hogy erről a www.racztuzep.hu oldalon tájékoztatja tisztelt Vásárlóit.

Kérjük, a regisztráció előtt és a vásárlási tranzakciók során is tájékozódjon a személyes adatok védelmére és kezelésének szabályaira vonatkozó előírásainkról

Amennyiben bármilyen kérdése, vagy észrevétele merülne fel a személyes adatok használatával, kezelésével kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat:

Sérelem estén:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
http://www.naih.hu/

Megosztás

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Térkép

Elérhetőségeink

Cégnév: Rácz Tüzép Kft.
Tevékenység: építőanyag kereskedés
Telephely: Nagykálló, Nyíregyházi út
Telefon: (42) 262-297  (42) 263-921
Mobil: (30) 508-5288
Fax: (42) 563-035
E-mail: racztuzep@racztuzep.hu
Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265


Nyitvatartás

  • Hétfő - Péntek: 700 – 1700
  • Szombat: 700 – 1300
  • Vasárnap: Zárva

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogadom