HÉRA PRÉMIUM CLEAN ITT A TAVASZ 4 L

Cikkszám: 390099
Bruttó ár: 7.450 Ft
  • Innovatív hibrid rendszer: mosható és súrolható
  • Víz- és foltálló
  • Beltéri használatra
  • Kiváló fedőképesség
  • Könnyen felhordható
  • Matt felület

A HÉRA PRÉMIUM CLEAN dörzsölés- és mosásálló beltéri falfesték egy innovatív hibrid rendszer, amely ötvözi a kerámia tartósságát a korszerű, magas minőségű összetevőkkel.

Hidrofób alkotói vízlepergetővé teszik a bevonatot, kimagasló szennyeződés-, dörzsölés- és mosásálló paraméterekkel rendelkezik. Nem engedi a szennyeződést beszívódni a falba, így könnyen letörölhetők az erősebb szennyeződések is (pl. kávé, étel stb.). Kiválóan ellenáll különféle tisztító- és fertőtlenítőszerek hatásának. 

Cement-, mész-cement vakolat, beton-, gipszkötésű glettel bevont felületek, valamint gipszkarton és előzőleg diszperziós festékkel festett felületek, továbbá üvegszövet-tapétával bevont falfelületek, mennyezetek beltéri festéke. Különösen ajánlott szennyeződésnek kitett helyiségek, pl. átjárók, folyosók, magán- és irodahelyiségek, nappalik és étkezők, valamint gyerekszobák falainak és mennyezeteinek védelmére, továbbá középületek beltéri festésére (pl. iskolák, óvodák, szállodák, valamint vendéglátóipari egységek).

Festés után 28 nappal alakul ki a végleges védőhatás. A bevonat hipoallergén.

A doboz kibontásakor látható szín eltérhet a végleges színtől, a megfelelő színtónust a festék a teljes száradás után éri el. A megjelenített színek a monitor különböző beállításainak következtében eltérhetnek a valós színektől!

Bruttó (csomagolt) súly (kg) 5,28
kiadóssága (m2/L) 14
száradási idő (h) 3
javasolt rétegszám 2
fényességi fokozat matt
színe itt a tavasz
űrtartalom (L) 4
felhasználási terület beltér
festék típusa vizes bázisú

Térkép

Elérhetőségeink

Cégnév: Rácz Tüzép Kft.
Tevékenység: építőanyag kereskedés
Telephely: Nagykálló, Nyíregyházi út
Telefon: (42) 262-297  (42) 263-921
Mobil: (30) 508-5288
Fax: (42) 563-035
E-mail: racztuzep@racztuzep.hu
Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265


Nyitvatartás

  • Hétfő - Péntek: 700 – 1700
  • Szombat: 700 – 1300
  • Vasárnap: Zárva

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogadom