Szolgáltatásaink

Megbízható minőséget kínálunk hazai és külföldi gyártók építőanyagaiból, melyek az Ön házának biztonságát és az Ön személyes kényelmét szavatolják.

Nemcsak egy Tüzép telep vagyunk a sok közül!
Bemutatótermünkben az Ön otthonának szükségleteit szem előtt tartva, közvetlenül megismerheti és kiválaszthatja az Ön kényelme és igényei számára legelőnyösebb termékeket és igénybe veheti rugalmas szolgáltatásainkat.

Legyen szó házépítésről, felújításról, vagy átalakításról, munkatársaink teljeskörű és szakszerű tájékozatása révén otthont teremtünk az Ön számára.

Készséggel állunk rendelkezésére az építőanyagok kiválasztásától és szükséges mennyiségének kiszámításától, otthona látványtervének elkészítésén keresztül egészen a házhoz szállításig.

Nem tudja hogyan valósítsa meg építési, felújítási terveit? Munkatársaink ebben is segítségére lesznek és az Ön számára elérhető és megbízható kivitelező szakembereket ajánlanak.

Kérje személyesen, vagy akár interneten keresztül személyre szabott árajánlatunkat!
Rugalmas fizetési feltételekkel, valamint az ország egész területén történő házhoz szállítással biztosítjuk az Ön maximális kényelmét építőanyag vásárlása során. Vállaljuk az építőanyagok ütemezett kiszállítását is, az építkezési feladatokhoz illeszkedő ütemterv szerint.

Megosztás

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Térkép

Elérhetőségeink

Cégnév: Rácz Tüzép Kft.
Tevékenység: építőanyag kereskedés
Telephely: Nagykálló, Nyíregyházi út
Telefon: (42) 262-297  (42) 263-921
Mobil: (30) 508-5288
Fax: (42) 563-035
E-mail: racztuzep@racztuzep.hu
Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265


Nyitvatartás

  • Hétfő - Péntek: 700 – 1700
  • Szombat: 700 – 1300
  • Vasárnap: Zárva

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogadom